У ці вихідні вийшов четвертий випуск шоу «Дивовижні люди»

В незвичайному проекті за перемогу змагаються українці, у яких є унікальні розумові здібності.

В четвертому епізоді виграв хлопчик, який вміє розрізняти різні опери без звуку.

12-річний Олег Олівко напам'ять вивчив більше сотні оперних творів і здатний розрізнити їх без звуку – він розрізняє їх по руху губ.

Неймовірно, але раніше хлопчик говорив з працею: слова, які він виголошував, розрізняла і розуміла тільки мама. Намагаючись допомогти синові, вона відправила його займатися музикою. І хлопчикові допомогло: Олег став розбірливо говорити і відкрив в собі унікальну здатність.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я вимикав звук в телевізорі і думав: яка ж зараз арія або опера грає? І поступово почав вчитися розрізняти звуки, читаючи по губах", – каже Олег.

У шоу «Дивовижні люди» Олегу належало без звуку, ґрунтуючись лише на артикуляції солістів, визначити оперні твори, а потім виконати їх. Учасник блискуче впорався із завданням і отримав 39 балів від зіркових експертів.

Єфросиніна була сильно зворушена такими вміннями:

"Для мене зійшлися два пронизливих явища – дитина і опера. Я просто не могла не плакати. Олег, останній раз я відчувала такі почуття, коли народжувала своїх дітей".

Олег Олівко також отримав найвищий бал від глядачів у залі. Таким чином, він став переможцем четвертого випуску супершоу і тепер буде змагатися за звання самого дивного українця у фіналі проекту.

Варто нагадати, що Дуже скоро українські абітурієнти будуть здавати ЗНО, в тому числі, і з української мови. Колишній ліцеїст з Чернівців - Ігор Гавреш - вирішив спростити життя багатьом школярам, записавши "граматичний реп".

Нагадаємо, У мережі показали справжнього боса-молокососа: дитина голиться, ріже індичку і качає прес

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дитина створює гиперреалістичні портрети, його вмінню позаздрять навіть визнані художники. Ви ніколи не бачили нічого подібного

Також "Знай.ua" писав про те, що Статеве дозрівання: з 2 років: чоловік розповів про важке дитинство