Компанія Uber запускає новий експериментальний сервіс UberGREEN. Він почне діяти в Києві вже з четверга, 21 березня.

Про це повідомляє "Хвиля".

UberGREEN вже працює в декількох містах світу: Амстердамі, Лондоні, Лісабоні, Бухаресті та Парижі. Сервіс відрізняється тим, що в ньому використовуються тільки електромобілі Renault Zoe. Як правило, компанія використовує в якості "електричного автопарку" брендовані авто Renault Zoe.

Відповідно, після запуску кияни зможуть вибрати в меню програми пункт UberGREEN і викликати електромобіль. Сервіс не буде діяти на постійній основі. Жодних подробиць про ціни, число електрокарів та умов сервісу поки не розголошують. Ці дані повідомлять на офіційній презентації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сервіс планує, що вже до 2021 року половина з них пересяде на електромобілі, а до 2025 – усі водії виберуть екологічно чисті автомобілі.

Зазначимо, що нині Uber в Україні пропонує користувачам сервісу доступний uberX, комфорт-клас UberSELECT, преміум-клас UberBLACK, місткий UberVAN і сервіс доставки їжі UberEats. У нас сервіс працює з червня 2016 року і доступний у семи містах: Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Нагадаємо, що у польській столиці невідомі з особливою жорстокістю побили українця, який працює таксистом сервісу Uber.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Über створить розумні самокати та велосипеди з автопілотом.

Зараз співробітникам Über доводиться збирати скутери вночі, заряджати та повертати їх на громадські велостоянки до ранку. Це дуже трудомісткий і витратний процес, який позначається на прибутковості бізнесу, до того ж, користувачі техніки від компанії теж не в захваті від цього недоліку.

Також портал "Знай.uа" писав, що сервіс таксі Über 6 офіційно оголосив про запуск доставки їжі в Києві - Uber Eats. Über Eats опублікував список закладів, звідки можна замовити їжу. Для перегляду доступних ресторанів потрібно вказати адресу доставки.