Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський негайно звернувся до українців через вибори: я поступився йому

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука, у разі його висунення на пост президента. Про це заявив Зеленський 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Бунт ув'язнених" в Україні перетворився на шалене побоїще

Від ув'язнених Жовтоводської колонії надійшов сигнал про їх масове побиття групою швидкого реагування. Про це йдеться в ефірі одного з телеканалів. Відомо, що на інформацію відразу ж відреагувала харківська правозахисна група, яка вже зробила перші висновки.

З 1 квітня мільйони українців залишаться без води

Стало відомо про те, що в Донецькій області планується відключення водопостачання. Так, з 1 квітня відбудеться відключення найважливіших об'єктів водопостачання Донецького регіону, а насосні станції, що забезпечують водою окуповані території Донбасу, будуть знеструмлені. Про це повідомляє КП "Компанія Вода Донбасу".

ЗСУ
ЗСУ

Е-ветеран: допомога українським воїнам надаватимуть онлайн

В Україні з'явиться Єдиний державний реєстр ветеранів, а на його базі - єдина онлайн система обліку, яка називатиметься Е-ветеран. Про це під час презентації діяльності Міністерства у справах ветеранів у парламенті заявила профільний міністр Ірина Фриз.

Верховна Рада
Верховна Рада

У Верховній Раді підтримали легалізацію марихуани: під кайфом

У Верховній Раді підтримали легалізацію медичного канабісу. Комітет Верховної Ради з питань прав людини підтримав електронну петицію про законодавче врегулювання застосування медичного канабісу, яка набрала на сайті парламенту понад 25000 голосів. Петицію підтримали всі присутні члени комітету. На засіданні вирішили створити робочу групу, яка розробить проект закону про врегулювання медичного застосування канабісу.