Карпатські мольфари відповіли на найгостріші запитання українців. Вони розповіли, що чекає на Україну в майбутньому, хто вийде у другий тур президентських виборів і коли закінчиться війна на Донбасі.

Мольфари, за давніми легендами, вміють передбачати майбутнє. Так, мольфарка Калина пояснила, що чекає на Україну найближчим часом.

"Перемир'я якесь буде з Росією. У 2019 році мала б закінчитися війна", - пояснила вона.

Віщунка розповіла, чого варто очікувати від найближчих виборів президента. Калина побачила, що у другий тур виборів вийде жінка і чоловік. Однак позитивні зміни в Україні почнуть відбуватися лише з 2020 року. У цей час відбудеться ряд грандіозних змін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Інша мольфарка Марія Данилюк склала пророцтво, згідно з яким війна в Україні повинна закінчитися через два роки, проте Крим Україні не повернуть. Раніше вона пророкувала російську агресію на сході країни.

Карпатська мольфарка Марія Ткачук, стверджує, що президентом стане чоловік зі сходу і вже через два роки в країні буде мир.

В родині самого відомого карпатського мольфара Михайла Нечая кажуть, що воювати ще будуть.

Карпатські мольфари прогнозують, що криза в нашій країні триватиме 5 років, тобто ситуація налагодиться в цьому році. Ті ж, хто стали причиною проблем населення нашої країни, отримають покарання від вищих сил.

Нагадаємо, Ванга описала майбутнього президента України. Головні риси майбутнього лідера знайшли в пророцтві.

Як повідомляв Знай. ua, у Нострадамуса знайшли пророцтво про Україну. Розсекречена моторошне пророцтво Нострадамуса про Україну, гірше ніж Апокаліпсис.

Знай. ua писав, що майбутнє України в 2019 передбачили мольфари, Нострадамус і Ванга. Багато сходяться в думці, що в поточному році в нашу країну прийде новий лідер.