Популярна туристична країна подарувала українцям безвіз. Вже з весни громадяни України зможуть відвідувати Таїланд без віз на термін до 30 днів.

Нововведення набудуть чинності 14 квітня. Так, українці зможуть подорожувати в Королівство Таїланд з туристичною метою без віз. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України в Facebook.

У відомстві уточнили, що для поїздки потрібно мати лише закордонний паспорт.

"Для перебування на території Таїланду терміном понад 30 днів, незалежно від мети подорожі, необхідно отримати візу у відповідному дипломатичному представництві або консульській установі", - додали в МЗС.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, обов'язковою умовою для поїздок за кордон є страховка.

Раніше повідомлялося, що незабаром для відвідування території Європейського Союзу необхідно буде отримувати спеціальні дозволи.

Нас сайті Ради Європейського Союзу відзначили, що нова вимога стосується осіб, які користуються безвізовим режимом.

Єдина загальноєвропейська система дозволить проводити попередню перевірку громадян третіх країн, які намагаються в'їхати в Шенгенську зону за умов безвізового режиму.

Так, перед поїздкою необхідно буде отримати попередню угоду, вартість якого становить 7 євро. Далі інформація буде автоматично перевірятися по базах даних ЄС та Інтерполу, щоб визначити, чи існують підстави для відмови в дозволі на проїзд.

Нагадаємо, Україна втратить безвиз з Ізраїлем після Євробачення. Україна можливо скасує безвиз з Ізраїлем.

Як повідомляв Знай. ua, Польща спростить життя заробітчанам. Польща вирішила трохи спростити процедуру отримання карти поляка, прибравши необхідність знати мову.

Знай. ua писав, що для в'їзду в ЄС українцям доведеться купувати дозвіл. Це буде сприяти підвищенню внутрішньої безпеки.