Україну в суботу, 23 березня, накриє потужний вітер.

Передає Укргідрометцентр.

"В найближчу годину з утриманням до кінця дня 23 березня пориви вітру 15-18 м/с (I рівень небезпеки, жовтий)", - кажуть синоптики.

Денний прогрів повітря 23-24 призведе до того, що в Закарпатській і Івано-Франківській областях збережеться небезпека сходження лавини 3 рівня.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даними ДСНС, шість областей України знеструмлено через неполадки систем захисту електропередач. Всього знеструмлено 94 населених пункти.

"В Сумській області без електропостачання залишаються 30 н.п. у Полтавській - 16 н. п., у Дніпропетровській - 20 н. п., в Чернігівській - 13 н. п., у Донецькій - 12 н.п. у Запорізькій - 3 н.п. ", - уточнює служба.

Варто нагадати, що У місті Ліньфень провінції Шаньсі на півночі Китаю Масштабний зсув призвів до руйнування будинків в Китаї. Пропало безвісти багато людей, загинули ще десять.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

В даний час відомо про десять загиблих, багато людей зараз шукають рятувальники, вони можуть знаходитися під завалами.

Будинки через негоду обвалилися у п'ятницю, 15 березня. Крім того, ще десять людей вважаються зниклими безвісти. На місці обвалення працювали рятувальники і міжвідомча урядова група з ліквідації наслідків НП. Загалом місцева влада мобілізувала 600 чоловік.

Ще ми писали, що Негода піднесла українцям багато неприємностей.

У Львові промчав дикий ураган. Потужні пориви вітру виривали дерева з корінням і зривали дахи.

Відомо, що по вулиці Рибній шквальним вітром було зірвано дах будинку, який звалився на припарковану машину. Автомобіль серйозно пошкоджений. Також по вулиці Джерельній вітер зірвав шифер, цеглу та балки, які впали на автомобіль і також пошкодили його.

Нагадаємо, Тисячі працівників опинилися в полоні: нещадна стихія руйнує все на своєму шляху, рятувальники насилу тримають оборону

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Стихія небаченої сили вбиває українців: зберіть близьких і залишайтеся вдома

Також Знай.ua" писав про те, що В Україні стихія атакувала кандидатів у президенти: це знак згори