У мережі розгорівся скандал довкола відомого сервісу по доставці їжі Glovo.

Про це у Facebook зазначила Юлія Протшина.

Зокрема, користувачка відзначила, що вона зробила у сервісі певне замовлення з промокодом, який передбачав знижку на доставку, проте по приїзду кур'єр назвав повну суму, через що і виникла конфліктна ситуація.

"Так ви хлопці Glovo просто охреніли! Зробили ми замовлення, застосували промокод. Приїхав кур'єр і називає суму без промокоду. Півгодини з'ясувань і певна Аліна сказала, що нам потрібно оплатити без урахування промокоду, так як щось у вас там не заладилося в системі. Гаразд, говоримо, тоді ми скасовуємо замовлення, вже справа принципу. Ні, каже Аліна, платіть всю суму, а ми в наступний раз вам застосуємо промокод", - зазначила користувачка.

Да вы ребята Glovo просто охренели! Сделали мы заказ, применился промокод. Приехал курьер и называет сумму БЕЗ...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Yulia Protsyshena op Vrijdag 22 maart 2019

Раніше ми писали, що в останньому дослідженні Національного банку говориться, що в 2018 році найчастіше шахраї збували підроблені гроші у фаст-фудах, магазинах і на заправках. Це означає, що українцям треба бути на чику в цих закладах і стежити за готівкою, щоб не підхопити в свій гаманець фальшивку.

І хоча гроші досить часто підробляють, в НБУ відзначили прогрес в частині боротьби з шахрайством. Так, за даними регулятора, кількість підроблених гривневих банкнот в 2018 році скоротилася на 30%, а сума — на 41%. У Нацбанку підкреслюють, що в Україні залишилося мізерно мало фальшивок: у 2017 році було 3,3 штуки на мільйон справжніх гривневих банкнот, а в 2018-му стало вже 2,5 штуки. В Європі їх зараз набагато більше – відразу 27 підробок на мільйон оригіналів.

Експерти не люблять коментувати успіх євровалюти у фальшивомонетників, хоча варіанти можуть бути дуже різні: обертається в більшій кількості країн, тому звертає на себе більше уваги; дає більш широкі можливості по збуту фальшивок; має велику цінність, завдяки високому курсу до більшості світових валют і гривні в тому числі; банкноти технологічно гірше захищені.

Нагадаємо, що робити, якщо заблокована карта ПриватБанк.

Як повідомляв "Знай.ua", у США розкрили схему підкупу університетів.

Також "Знай.ua" писав, що Україну завалили підробками, як не нарватися на "економну фальшивку".

Порошенко віддає Укрнафту Коломойському: Лямець