Їж мало, займаєшся спортом, але не худнеш проблема, знайома мільйонам. Причина найчастіше банальна: ви непомітно для себе перевищуєте денну норму калорій, а фізичну активність, навпаки, переоцінюєте, пише AD.me.

Солодкі перекуси

Бич всіх тих, хто худне - солодкі перекуси. Продукти з високим вмістом цукру калорійні, засвоюються моментально, почуття голоду тільки притупляють. Йогурт на сніданок, чай з цукеркою в обід, жменя сухофруктів перед сном перевищити свою денну норму легко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Непомітні рідкі калорії

Рідкі калорії мало хто рахує. При цьому є напої - справжні калорійні "бомби". А алкогольні до ж гальмують сигнали насичення в мозку, розпалюючи помилковий апетит. Організм спочатку витрачає калорії з алкоголю, а тільки потім з їжі.

Раніше повідомлялося, що виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що для схуднення дійсно ефективні на короткий період строгі дієти. Однак вони не проходять безболісно для організму.

Відповідний пост про те, як швидко і без шкоди для здоров'я схуднути до літа, Супрун розмістила на сторінці в Facebook.

Супрун стверджує, що не потрібно виснажувати себе важкими тренуваннями і важливо підібрати збалансований режим харчування і тренувань.

В. о. міністра зазначила, що постійні проблеми з вагою є приводом для того, щоб звернутися до сімейного лікаря. Адже причини набору ваги можуть ховатися не тільки в способі життя або раціоні.

Нагадаємо, що дієтологи пояснили переваги харчування під час Великого посту.

Як повідомляв портал Знай.uа дієта може принести тільки шкоду організму, спровокувати загострення хронічних захворювань або появу нових.

Також портал Знай.uа писав, що Великий піст 2019 триває 48 днів – він починається з 11 березня і триватиме в цьому році до 27 квітня.