Державний банк "ПриватБанк" знову потрапив у скандал. На цей раз клієнт поскаржився на раптове блокування картки. Про це стало відомо завдяки відкликанню на сайті Мінфін.

Клієнт банку поскаржився, що його кредитну картку заблокували. При цьому він був клієнтом банку протягом 12 років, а про блокування його ніяк не попередили.

"Заблокували картку, сказали йде перевірка вам передзвонять. Перевірка полягала в тому, що подзвонили і сказали чекати лист, в якому опинився текст про відмову в обслуговуванні. Співпрацював з Приват банком понад 12 років, був у ньому впевнений. Я є підприємцем і на вимогу банку надавав підтверджуючі документи. Актуальність всіх переказів по карті можна перевірити", - повідомляє обурений клієнт.

Клієнт банку вважає, що ця ситуація могла скластися через співробітника, який недбало підійшов до виконання своїх обов'язків і недобросовісно провів розслідування. Він попросив у служби підтримки провести повторну перевірку і відновити роботу. За його запевненням, всі його прохання на даний момент ігноруються.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В службі підтримки Приватбанку повідомили про готовність розбиратися в ситуації і детально з'ясувати всі обставини блокування картки.

"Дозвольте нам розглянути Ваш випадок. Направте, будь ласка, особистим повідомленням Ваші контактні дані, щоб ми перевірили інформацію і змогли надати Вам відповідь.", - повідомили в Приватбанку.

При цьому останнім часом шахраї все частіше використовують Державний банк "ПриватБанк", як майданчик для фінансових махінацій в мобільному онлайн програмі "Приват24".

В службі підтримки Приватбанку зазначили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою, після чого банк зможе сприяти у вирішенні даної ситуації.

Нагадаємо, ПриватБанк роздає українцям по 50 тисяч. Обурена клієнтка приголомшила українців "кредитною історією".

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк звернувся до обдуреним українцям. ПриватБанк відправив обманутую клієнтку в поліцію.

Знай. ua писав, що навколо Приватбанку люто прогриміло. ПриватБанк із завидною постійністю бере участь в гучних скандалах.