Покійний карпатський мольфар Михайло Нечай залишив пророцтво на 2019 рік. Ще в 2010 провидець пророкував в Україні великі проблеми. Ймовірно, він мав на увазі анексію Криму і війну на сході країни.

Також мольфар припускав, що мир прийде в Україну в 2019 році. За його словами, в найближчому майбутньому на Україну чекають й інші надзвичайні події, наприклад, повернення територій, і добрі сили на нашій стороні.

У свою чергу відома астролог Олена Осипенко розповіла, що до влади прийдуть нові люди, які почнуть активно перетворювати економіку і розвивати країну. Різкого поліпшення матеріального добробуту українців, на думку астролога, не буде.

Найбільш позитивний прогноз на цей рік дає астролог Влад Росс. Так, він стверджує, що в 2019 році в Україні можуть відбутися грандіозні зміни, які стануть початком 7-річних перетворень. Їх обіцяє входження планети Уран в сузір'я Тільця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Астролог впевнений, що Уран викорінить корупцію в Україні. Нехай це станеться не відразу, не в один момент, а протягом 7 років. І початок цих змін ми побачимо з приходом нових облич у політику.

На думку Росса, президентом стане яскрава творча особистість, яка буде почувати себе в політиці, як на театральних підмостках. Це нібито пов'язано з тим, що в гороскопі України в цей час буде висхідне сонце, що символізує яскравість, блиск і театральність.

У той же час нумеролог Міла Гурін склала для України прогноз на кожен місяць.

Квітень

Місяць конструктивних рішень і фінансового успіху. Очікуються часті візити іноземних делегацій з почесними місіями. Україні надається шанс ще раз показати себе в кращому світлі високим закордонним гостям і поширити добру славу про себе як про прекрасну країну, яка розвивається. Буде багато культурних подій.

Травень

Не виключені чиїсь наміри до обмеження свободи і права голосу на міжнародній арені. Перед урядом стануть завдання, вирішувати які доведеться швидко, чітко і в дуже напруженому режимі. У цьому місяці треба працювати тільки з перевіреними людьми.

Червень

Старт нових значущих проектів. Потрібні витримка і гнучкість на шляху до реформ. Змінюватися треба буде всім сферам і дуже швидко. Головне – приймати зміни, не йти проти них, не намагатися утримати біг часу на місці. Інакше можна надовго загрузнути в минулих помилках.

Липень

Великі шанси вирішити внутрішні розбіжності і стати прикладом для сусідніх країн. Деяких з них доведеться зрозуміти, щоб якщо не виправдати, то, як мінімум, не вбити. Якщо усвідомлюємо причину їх недосконалості, то можна врегулювати конфлікт без кровопролиття.

Серпень

У центрі уваги опиняться реформи системи освіти, розвиток інформаційних технологій, вибуху інновацій на ринку комунікацій. Сюди будуть спрямовані основні дотації.

Вересень

Українські делегації будуть на всіх континентах, охоплені багато сфери впливу, в країну повертаються з ідеями молоді вчені. Великі шанси здобути перемогу в міжнародних суперечках і конфліктах. Очікуються великі інвестиції в країну.

Жовтень

Можливе укладання вигідних угод. Багато благодійних проектів. Доведеться брати участь у вирішенні глобальних соціальних завдань, спрямованих на покращення світу в цілому. Проте є велика ймовірність програти у великій суперечці.

Листопад

Місяць відпочинку і затихання активностей. Час для здійснення давно відкладених планів. Особливу увагу варто приділити сферами будівництва і архітектури. Можливі реформи в комунальній інфраструктурі та енергетиці.

Грудень

Час успіху, визнання, вагомих здобутків і чудових перспектив. Час дружніх візитів і відповідних прийомів. Головний принцип місяця - не прагнути бути першим і намагатися зберігати холоднокровність. Головна сила країни – в її людях. А у влади завдання - не соромитися звертатися до них за допомогою і не відмовляти їм.

Нагадаємо, карпатські мольфари розповіли, хто вийде у другий тур президентських виборів і коли закінчиться війна на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти змогли перевести і розшифрувати пророцтво Нострадамуса на 2019 рік.

Також портал Знай.uа писав, що покійний Андрій Кузьменко у своєму останньому інтерв'ю залишив пророцтво про Донбас, яке містичним чином збулося.