Вибори в Україні
Вибори в Україні

Вибори президента в Україні: як онлайн перевірити, чи є ви у списку виборців

Виборці можуть перевірити наявність свого імені у списках на виборах президента України 2019 в інтернеті. Адміністративний суд України опублікував відповідну інструкцію на YouTube.

Так, виборцю необхідно зайти на сайт Державного реєстру виборців, а там в "Кабінеті виборця" вказати свої ім'я та прізвище, адресу електронної пошти та місце проживання. Після - на пошту прийде код для отримання підтвердження, номер і адреса виборчої дільниці. Після цього можна перевірити наявність свого прізвища у списках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

збірна України
збірна України

Збірна України вирвала перемогу у Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України. Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

Пенсіонери
Пенсіонери

Тисячу гривень кожному: хто отримає допомогу від держави і що потрібно зробити

Другу частину одноразової доплати до пенсії в розмірі 1205 гривень українці отримають вже через кілька тижнів. Про це повідомила заступник голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський вже святкує перемогу на виборах і репетирує свій спіч

Команда шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу". Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" в соціальних мережах. Крім того, команда Зеленського додала відео-уривок з третього сезону серіалу.

долар
долар

Різкий стрибок або плавне зниження: як вибори вплинуть на курс долара в Україні

В Україні розпал передвиборної гонки. Зміни в політичній верхівці країни часто відображаються на курсі національної валюти. Експерт спрогнозував, як на гривню вплинуть вибори президента. Зараз курс долара до гривні за тиждень знизився на всіх сегментах валютного ринку на 0,2-0,8%. Такі дані надав старший аналітик "Альпарі" Вадим Іосуб.