Україна набралася рекордних боргів, віддавати будемо до пенсії

Україна в 2019 році повинна буде виплатити по валовому зовнішньому боргу рекордну суму. Зараз за нами висить борг у 15,7 мільярдів доларів. Про це повідомили представники Нацбанку.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський потрапив до пародії "Попи, як у Кім"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відомий український комедійний проект "Чоткий Паца" зробив веселу пародію на гучний кліп Насті Каменських (NK) "Попа як у Кім". У відеороботі взяв участь кандидат у президенти України, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Кумедний ролик опублікували на YouTube-каналі "Чоткого Пацы".

Вимкнули світло
Вимкнули світло

Комунальники відключать світло тисячам українців: кому варто запастися свічками

У середу, 27-го березня, десятки вулиць в Одесі залишаться без світла. Це пов'язано з плановим проведенням ремонтних робіт. Світло відключать з 09:00 по 17:00. Повний список вулиць, де не буде електроенергії.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Як збираються сфальсифікувати вибори

До першого туру президентських виборів залишилося п'ять днів. У тому, що буде ще й другий тур не сумнівається жоден експерт, так як немає кандидата, у якого була б левова частка підтримки населення.

Але ось про те, хто ж вийде в наступний етап, думки розділилися. Тому поки ніхто не може сказати зі стовідсотковою впевненістю, хто ж пройде у другий тур. Ми вирішили запитати в українських експертів, які шанси є у нинішнього президента і що він може зробити для того, щоб забезпечити собі прохід у другий тур.

українські заробітчани
українські заробітчани

Польща назавжди відмовиться від українців: заробітчанам знайшли гідну заміну

Останнім часом заробітчани з України перестали бути настільки цінними для Польщі співробітниками, адже тепер вони не єдині мігранти, які трудяться на благо економіки цієї країни. З кожним роком в Польщу на заробітки приїжджає все більше білорусів. За даними видання Deutsche Welle, якщо в 2014 році польські власті видали громадянам Білорусі 1591 робочу візу, то в 2018 році цей показник досяг 50 тисяч.