5 років тому масово обговорювали історію успіху і провалу актриси Олени Бонд. Вона знялась в порнофільмі у ролі Тимошенко.

Журналісти детальніше дослідили, як світська левиця Юлія Бондар втілила в життя образ Тимошенко.

Виявляється, вона очікувала, що це буде старт блискучої акторської кар'єри. Вона мала все - від розкішного життя з діамантами до квартири на Рубльовці.

Її кар'єра почалась із класики жанру - в модельному агентстві, де й отримала перший і останній титул - "Міс Москва'99". Грошовий приз їй вручив майбутній чоловік. Він тоді ще не знав про це. На відміну від неї. Не просто так вона відвідувала ресторани, клуби, фітнес-центри, де він бував - і зрештою отримала своє.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шикарне життя їй швидко набридло - і екс-модель вирішила стати співачкою. За кожен кліп перспективної співачки Олени Бонд чоловік платив $ 30 тисяч - у 2000-му це був рекорд.

А згодом знайшов іншу - заміну, теж переможницю конкурсу краси, а Олену чекали кілька тисяч компенсації і осоромлене переселення в крихітну квартиру у спальному районі столиці.

Якось вона познайомилася з чоловіком. Як виявилось, він був продюсером. Олександр запропонував їй роль у порнофільмі. Через місяць цей шедевр з'явився в інтернеті - акторка Олена Бонд зіграла Юлію Тимошенко, яка начебто закохалася в Михайла Саакашвілі. Слава повернулася, але не та - їй доводилося грати у дуже дорослому кіно.

Раптом після трьох відзнятих фільмів вона зникла - знайшли жінку у психлікарні. Але навіть там вона роздавала диски і автографи, розповідаючи всім, яка вона зірка.

З лікарні вона повернулася в нікуди. Її ніхто не кличе зніматися в порно. Навіть друзі уникають її, щоб не слухати жінку, яка плутає фантазії і реальність. Разом з грошима закінчилося її полювання на принца. Не завжди багатство, машини, квартири і блискуча мішура може приносити щастя.

Нагадаємо, зірка серіалу "Школа" презентувала кліп та зізналась про роман на знімальному майданчику.

Як повідомляв портал Знай.ua, шанувальників перелякало обліччя зірки "Інтернів".

Також Знай.ua писав про те, що українська зірка Даша Астаф'єва показала все та навіть більше.