Укрзалізниця вчергове приголомшила "реверансом небаченої гостинності", однак цього разу дісталося не пасажирам поїзду, а працівникам самого підприємтсва.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Про це стало відомо із публікації у спільноті "Придніпровська залізниця" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що прибулі у відрядження в місто Дніпро працівники "Укрзалізниці" були немало вражені умовами в гуртожитку, який їм надали.

"Гуртожиток в Дніпрі приїхали на курси по небезпечних вантажах. Просто жесть", - скаржаться працівники та публікують шокуючі кадри "побутового раю" від Укрзалізниці.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Автор посту також додав, що в кімнаті повно клопів.

Нагадаємо, у 2019 році на травневі свята уряд затвердив більше вихідних. Так, українці відпочиватимуть п'ять днів поспіль з 27 квітня по 1 травня. "Укрзалізниця" забезпечить додаткові потяги, щоб задовольнити попит серед пасажирів, який очікується набагато більше на тиждень свят.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Про це повідомили на сайті "УЗ".

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці зіткнулися з невеликими труднощами через маніпуляції "Укрзалізниці".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Справа в тому, що у квитках на потяги з 31 березня вже надруковано відкоригований час руху пасажирських і приміських поїздів. У компанії державного залізничного перевізника вже подбали про перехід на літній час.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби "Укрзалізниці".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Так, в компанії зазначили, що всім мандрівникам, які планували поїздки на цей вихідний день потрібно бути пильними, а також попросили вчасно привести у відповідність час своїх годин. Крім того, всі зміни були завчасно внесені й погоджені з адміністраціями залізниць сусідніх країн.

Варто нагадати той факт, що у ніч з 30 на 31 березня Україна перед президентськими виборами перейде на літній час. Так, о 3:00 за київським часом стрілки годинника переведуть на одну годину вперед.

Також Знай.ua писав про те, що неприємний інцидент стався з черговою "Укрзалізниці".