У Києві снігопади триватимуть до ранку 28 березня, а нічні заморозки протримаються до п'ятниці, 29-го.

Синоптики з Гідрометцентру прогнозують, що до кінця 27 березня у столиці може випасти сніг, температура повітря становитиме +4, а вітер буде дути шквальними поривами до 18 м/с.

У той же час в патрульній поліції попередили, що така погода особливо небезпечна для водіїв на літніх шинах. У четвер вдень опади припиняться і потеплішає до +8 градусів.

У п'ятницю, 29 березня, буде -3 градусів вночі, а вдень температура може піднятися до +9... +11. Дощ не очікується, але можливий вітер на рівні 12 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До уваги учасників дорожнього руху ❗️❗️ ...

Geplaatst door Патрульна поліція Київської області op Dinsdag 26 maart 2019

Наголошується, що справжня весняна погода відвідає столицю вже на вихідних 30-31 березня. У суботу прогнозується +5 вночі та +14 вдень, а в неділю кияни підуть на вибори президента країни, коли на вулиці буде +14 градусів.

Такий прогноз дала і народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За її словами, на справжнє потепління варто чекати в Києві в п'ятницю.

В інших областях України у четвер, 28 березня, сніг буде тільки в східній частині. У п'ятницю опади не прогнозуються, а температура повітря почне зростати. Діденко заявила, що найтепліше у цей день буде на Закарпатті ‒ до +13.

Не засмучуйтесь від снігу та холодної погоди, все це - короткочасно. Тим паче, що в околицях 20-тих чисел березня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 27 maart 2019

Нагадаємо, стало відомо, яка погода буде в Україні в неділю, 31 березня - в день, коли українці будуть обирати президента. Так, в день виборів президента над Україною буде світити сонце.

Як повідомляв портал Знай.uа, в цьому році глобальне потепління принесе в Україну раннє похолодання, а це значить, що літо буде на місяць коротшим. Такий прогноз оприлюднили кліматологи. Осінь прийде в Україну вже в серпні – з дощами та похолоданням.

Також портал Знай.uа писав, що весь тиждень українці будуть страждати від температурних качель. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.