Ось і почався останній тиждень березня, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і ясновидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр радить більше думати на цьому тижні

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Цей тиждень пройде досить спокійно, всю вашу увагу максимально намагайтеся направити всередину себе. Наздожене передчуття пожвавлення в житті. В оточенні цілком можлива поява світлої, радісної людини, яка внесе в життя спокій. Що стосується здоров'я - уникайте нервового перенапруження, йдіть від стресових ситуацій. У відносинах очікується світанок почуттів, сонце вже піднімається над горизонтом. Ділові питання: чекайте появи людини в вашому оточенні, яка зможе розширити межі вашої справи, внесе слушні пропозиції. І нехай вони спершу здадуться вам ілюзорними - довіртеся їм! Порада: Не поспішайте в прийнятті рішень, слухайте внутрішній голос і довіряйте йому.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні у вас не буде особливого бажання стрімголов вирішувати життєві питання. Очікується якась зупинка. Слухайте свій внутрішній голос, саме він підкаже коли ж варто повертатися до активності. Питання здоров'я: ваше здоров'я може різко порушитися появою несподіваної хвороби, якої фактично не повинно бути у вашому віці. У питаннях любовних взаємин очікуйте зміни. Закінчення відносин або зародження, відродження почуттів. Стабільно і одноманітно, як раніше, більше не буде. Ділові питання будуть під загрозою зупинки. Ви надмірно захопилися робочими подіями, залишивши будинок без нагляду. Домашні проблеми пізніше внесуть хаос у ваші робочі справи. Порада: подумайте над тим, як зміцнити ваше положення в усіх життєвих сферах.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Цей тиждень буде по-справжньому вогненним. Неможливо передбачити наскільки активно почнуть розвиватися життєві події. Для вирішення питань знадобиться справжня хоробрість, відвага. Можливо, доведеться поставити себе в небезпечну ситуацію заради блага інших людей. Що стосується здоров'я - вас чекає повне оновлення організму, можлива навіть вагітність, як новий життєвий етап і пожвавлення життя. Любовні взаємини: готуйтеся до кардинальних змін. Або ви почнете взаємини з новим партнером, або ж зовсім інакше будете підходити до існуючих. І щодо ділових питань - з оптимізмом дивіться в майбутнє, будуйте самі райдужні плани. Боги дають повний захист від зовнішніх посягань, від руйнування. Порада: прикладіть силу і волю для відмови від звичного способу життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні кожен свій крок ви будете здійснювати лише після серйозного аналізу, відкинете всі необдумані кроки, зроблені по миттєвому бажанню. Час обдумування, може бути ви стали занадто знервованим і злим? Пора б повернутися в стан гармонії. Що стосується здоров'я, вас можна порадувати. Чекайте процеси відновлення організму. І в любовних питаннях вам слід бути гранично тактовним! Ваш партнер страждає травмою знедоленого, ваше добре ставлення до нього повернеться з лишком у вигляді відданості і любові. У справах не ставте собі обмежень! Ви досягнете своєї мети і знайдете матеріальний успіх! Порада: зверніться до фахівців, які можуть допомогти вирішити нагальне питання. Є люди, що володіють профільним знанням, які вирішать усіх питання швидше і гармонійніше.

Незалежно від дати народження я бажаю всім мудрості і усвідомленості в питаннях вибору керівника країни. Кожен з вас по цеглинці будує майбутнє нашої України, майбутнє наших дітей, пам'ятайте це!

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.