Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в п'ятницю 29 березня.

Починаю прогноз погоди із звернення до водіїв. Весна звільнила дороги від снігу та каші, всі розслабилися, зраділи, що нарешті побачили рідні ями та вибоїни та знову навчилися їх об"їжджати. Не всі, але більшість. А ось про ожеледицю вже точно забули. А даремно. Адже і минула ніч, і найближча повні нулями та "мінусами". А це означає слизьку дорогу. І якщо пішохід завдасть шкоди лише собі, впавши на підмерзлому тротуарі, то автомобіль може спровокувати ДТП із кількох машин. І постраждають люди, які були уважними, але, на жаль, опинилися поблизу легковажних "опришків". І результат цих зіткнень може бути зовсім не легковажним. Тому ще раз нагадую.

Цієї ночі температура по Україні буде від 0 до 4 градусів морозу. Через це місцями буде ожеледиця. А ось вдень нарешті почнеться довгоочікуване потепління. Але воно прийде із Заходу. У західних областях від +9 до +13 градусів, в Одеській області від +9 до +11 градусів, а по решті території країни від +5 до +9 градусів.

Є ще одна хороша новина – опадів Наталка не прогнозує. Вся справа в тому, що антициклон Irmelin виштовхне сніг і дощі на околицю континенту, що показано на карті.

У столиці України в п'ятницю буде сухо і помірно тепло. Вдень очікується від +7 до +9 градусів, а вночі ще холодні 0-2 градуса морозу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також народний синоптик зазначила, що на вихідних 30-31 березня ми будемо грітися на сонечку і за її прогнозом потепління має стати більш істотним.

Народний синоптик Леонід Горбань зазначив, що циклон, який накрив Україну в ніч на 27 березня і приніс сніг з мінусовою температурою, частково протримається ще 29 березня.

Останні ж дні березня порадують українців відсутністю опадів і температурою +9… +14 градусів. А ось по-справжньому літня спека очікує українців вже після травневих свят, говорить народний синоптик.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +11…+13, вночі 0…+2

Львів – вдень +10…+12, вночі 0…+2

Івано-Франківськ – вдень +9…+11, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +10…+12, вночі 0…+2

Чернівці – вдень +9…+11, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +9…+11, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +10…+12, вночі 0…+2

Рівне – вдень +10…+12, вночі 0…+2

Житомир – вдень +9…+11, вночі 0…+2

Вінниця – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Одеса – вдень +9…+11, вночі 0…+2

Миколаїв – вдень +9…+11, вночі -1…+1

Херсон – вдень +8…+10, вночі 0…-2

Сімферополь – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Чернігів – вдень +8…+10, вночі -1…+

Черкаси – вдень +7…+9, вночі 0…-2

Суми – вдень +7…+9, вночі 0…-2

Полтава – вдень +7…+9, вночі 0…-2

Дніпро – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Запоріжжя– вдень +8…+10, вночі 0…-2

Донецьк – вдень +7…+9, вночі -1…-3

Луганськ – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Харків – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Київ – вдень +9…+11, вночі -1…+1

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента. Весна змусить українців вийти і проголосувати.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.