Кропивницький здригнувся від потужних вибухів, заграва освітило небо: подробиці жахливої події

Жителів Кропивницького налякали потужні вибухи, які пролунали ввечері в одному з районів міста. 27 березня, близько 20.00 в Кропивницькому пролунало чотири вибухи, які чули жителі декількох районах міста. Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської.

Vodafone і Kyivstar швидко змінили ціни перед гучним розслідуванням: відчувають неладне?

Мобільний оператор "Vodafone Україна" змінила розрахунковий період з чотирьох тижнів на один місяць. Таким чином оператор повернувся до старої системи після того, як Антимонопольний комітет розпочав перевірку щодо законності встановлення "великою трійкою" операторів мобільного зв'язку розрахункового періоду у своїх тарифних планах.

Притула терміново просить українців про допомогу: текст звернення

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жіночка зі Збаража, яка поїхала на заробітки до Італії, регулярно передає моїй мамі конверт у якому є гроші, які по...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Woensdag 27 maart 2019

Відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула розповів, як українці продовжують допомагати армії.

Відповідний допис він зроби в на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, Притула розповів, що продовжує отримувати грошові кошти від українців для підтримки та купівлі найнеобхідніших речей для бійців ЗСУ.

Хто вийде у другий тур виборів: з'явилися свіжі рейтинги, такого не очікував ніхто

У другий тур президентських виборів 2019 виходять Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. Про це свідчать результати дослідження, проведеного аналітичною групою "Социопрогноз" на замовлення Інституту аналізу та прогнозування.

Синоптики добили українців прогнозом: цілий місяць пекла та ніяких потурань

Через суттєві кліматичні зміни, літо в Україні цього року буде коротшим на цілий місяць. Про це заявила завідувачка відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова на прес-конференції.