Команда Зеленського відповіла на фейк про незадекларовану віллу в Італії

У мережі ходить новий фейк, що стосується кандидата в президенти України Володимира Зеленського. У мас-медіа "запустили хвилю фейків про приховування майна кандидатом, передає прес-центр "Зе!Команди".

"За три дні до виборів Президента України Володимира Зеленського намагаються дискредитувати. У мас-медіа запущена чергова хвиля фейків про "приховуванні майна" Володимиром Зеленським при декларуванні. Безпідставність звинувачень знову очевидна!", - написали у telegram-каналі "Зе!Команди".

Під Одесою звичайна процедура у лора закінчилася загибеллю маленького хлопчика

У вівторок, 26-го березня, 8-річний житель Подільського помер у лікарні під час операції з видалення аденоїдів.

Спочатку здавалося, що операція пройшла начебто нормально, проте дитина так і не вийшов з наркозу після оперативного втручання.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Проте причиною трагедії експерти вже називають ймовірну помилку анестезіолога. При цьому вони не виключають і іншу причину смерті дитини. Серед яких наявність у хлопчика невиявлених раніше патологій, несумісних з операцією під загальним наркозом.

Новий закон про прописку дозволить штрафувати українців

Українцям розповіли всі тонкощі нового законопроекту "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання", який в народі прозвали "законом про прописку".

"Наприклад, помилковими будуть вважатися відомості, коли людина вказує одне місце проживання, а реально мешкає в іншому. Розмір штрафу адекватний, наприклад, штрафу за порушення ПДР. Ми його встановили на такому рівні, щоб органи влади не зловживали цим пунктом для одержання певної вигоди", — сказала Рабчинская.

У Києві вогонь поглинув будівля з десятком дітей всередині

У Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла.