Українські військові окреслили ситуацію на території тимчасово окупованого Донбасу за останні декілька місяців.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це стало відомо із повідомлення групи "Інформаційний простір".

У повідомленні йдеться, що російські окупанти на Донбасі в останні місяці понесли відчутні втрати.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таких успіхів вдалося досягти завдяки новим видам озброєнь, які потрапили в розпорядження української армії.

Самі бойовики з цього приводу не приховують емоцій. Так, джерело опублікувало радіоперехоплення розмови окупантів, які активно обговорюють те, що відбувається.

Вони звинувачують російські пропагандистські канали у тому, що ті розповідають, як ЗСУ воюють "металобрухтом", що абсолютно не відповідає дійсності.

Нагадаємо, представники групи "Інформаційний супротив" отримали радіоперехоплення розмови бойовика "К" з іншим окупантом.

бойовики
бойовики

Ось уже протягом кількох місяців кремлівські терористи на Донбасі несуть значні втрати, в чому вони, не приховуючи свого жаху, звинувачують новітнє озброєння, яким забезпечили українську армію, про що повідомляє ONLINE.UA. Варто також відзначити, що самі окупанти скаржаться на брехню російських пропагандистських каналів, де до сих пір розповідають, що українські військові воюють "ломом".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 28 березня, стало відомо про те, що українські військові зі складу частин операції Об'єднаних сил на Донбасі закріпилися в межах міста Горлівки, поки ще окупованій бойовиками так званої "ДНР" і російськими військовими.

ЗСУ
ЗСУ

Про це повідомляє СТІНА з посиланням на інформацію волонтера та військового експерта Андрія Шора у Facebook.

На запитання, де саме це сталося – на північному заході (селище Шуми) або північному сході (з боку Новолуганского, тобто Светлодарскої дуги), Шор зауважив:

"Я і так, можливо, зайвого написав. Але нехай буде", - повідомляє джерело.

Також Знай.ua писав про те, що з Донбасу прийшли вельми тривожні новини.