Карпатські мольфари поділилися пророцтвом для України на 2019 рік, який обіцяє бути багатим на воїстину переломні моменти.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Карпатські мольфари, говорячи про майбутнє України, передбачають відродження нації на Північноамериканському континенті. Після розпаду США і Канади на їх території з'явиться багато держав, кістяк однієї з них складуть українські емігранти. При цьому столицею "нової України" стане Торонто.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Більшість провидців вважають, що 2019 рік стане переломним після передбачених раніше 5 років смути. Почнеться стрімке відродження України, яке буде супроводжуватися зростанням добробуту громадян, а вороги держави будуть осоромлені.

Гуцульський маг Орест Стафійчук прогнозує тривалі переговори між ворогуючими в Україні сторонами і представниками інших держав. Після того, як країна займе нейтральну політичну позицію, почнеться її економічний та соціальний розквіт.

Відома мольфарка Магдалена дає не настільки оптимістичні прогнози: вона вважає, що в 2019 році відбудуться лише перші позитивні зрушення у політичному житті країни, але до повного зміни ситуації в кращу сторону повинно пройти ще 15 років.

Більшість мольфарів говорить про те, що до влади після виборів прийде людина, яка володіє потужною енергією, любов'ю до народу і терпінням - саме вона допоможе Україні зайняти належне їй місце на світовій політичній арені.

Нагадаємо, покійний карпатський мольфар Михайло Нечай залишив пророцтво на 2019 рік.

Як повідомляв раніше Знай.ua, афонські старці зробили пророцтво для України на найближчі роки - нас очікують соціальні та економічні потрясіння, однак майбутнє включатиме і позитивні для народу моменти.

Також Знай.ua писав про те, що поки кандидати намагаються звабити виборців чисельними білбордами та агітаційною рекламою по радіо і телебаченню, правоохоронні органи ведуть слідство щодо незаконних методів.