У перші дні квітня відразу ж після першого туру виборів президента в Україні похолодає.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

Так, за інформацією синоптиків, зниження температури відбудеться вже з першого дня квітня. В окремих областях України можливий навіть короткочасний дощ.

Відзначається, що вдень температура повітря у більшості областей країни становитиме від 7 до 11 градусів тепла вдень, до заморозків вночі. У Києві обіцяють суху погоду. Днем буде до 8-10 тепла, а вночі від 1 морозу до плюс 1.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Варто нагадати, що у квітні очікується перше істотне весняне підвищення температури в Україні. На травневі ж свята прийде справжня спека.

Останні дні березня порадують замерзлих українців теплом до +14 градусів і сонячною погодою без опадів.

"Перший тиждень квітня також буде трохи прохолодною, вночі очікується 3…5 градусів тепла, а вдень до +12. І тільки після 8 квітня йде різке підвищення температури до +17… +19 вдень, а на півдні до +21 градуса. Така температура буде триматися до середини квітня, і тільки перед вербною неділею, 14 квітня, і до Великодня, 28 квітня, знову прийде похолодання і сильні вітри", – каже народний синоптик.

Українців очікують 5 вихідних днів з 27 квітня по 1 травня. Це пов'язано із святкуванням Великодня і Дня праці. У ці дні можливі короткочасні опади, але буде триматися тепла погода.

Нагадаємо, Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в п'ятницю 29 березня.

Як повідомляв "Знай.ua", у православному церковному календарі 29 березня вшанування пам'яті мученика Савіна Єрмопольского (Єгипетського). Інші назви свята: "Саввін", "Трохим", "Возовий день". У давнину цей день повністю присвячували возам – основному виду транспорту тих часів. Звідси і пішла назва "Возовий день".

Також "Знай.ua" писав, що в суботу, 30 березня, в Україні очікується сонячна погода. Стовпчики термометрів у західних областях покажуть до +17 градусів, у східних – до +16 градусів. У Києві в суботу вдень 14-16 вище нуля, вночі 2-4 градуси.

Підсумки президентства Порошенко: бездарно втрачений час - Гордон