Лікарські препарати часто підробляють в Україні і глава Аптечної професійної асоціації України професор Володимир Руденко пояснив, як не потрапити на гачок шахраїв і розпізнати підроблені ліки.

Найголовніше, як можна мінімізувати шанс купити підроблені ліки – це купувати їх у мережевих аптеках. Таким чином можна практично звести до нуля шанси придбати підробку. І на це є кілька причин.

Великі аптечні мережі дбають не лише про здоров'я покупців, але і про власну репутацію.

Також важливо перед покупкою звертати увагу на упаковку і відповідне маркування. Для якісних лікарських засобів обов'язковим є термін придатності, назва виробника, інструкція державною мовою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто вивчити зовнішній вигляд препаратів. При виникненні сумнівів потрібно попросити в аптеці надати сертифікат якості. Саме він може слугувати доказом того, що перед вами якісний препарат, а не підробка.

Раніше повідомлялося, що нам щодня розповідають про необхідність випивати до 2-3 літрів води в день для того, щоб бути здоровим. Але щоб вода принесла максимальну користь нашому організму, потрібно знати коли, як і скільки її пити. Дієтолог Світлана Фус розкрила деякі секрети споживання води.

Нагадаємо, медики навчилися подорожувати по кровоносних судинах. Команда вчених створила нову ефективну методику обстеження людського тіла з допомогою VR.

Як повідомляв Знай. ua, ваших психічних розладах розповість улюблена їжа. Улюблена їжа допоможе визначити ваше психічний розлад.

Знай. ua писав, що вчені відкрили невідоме м'язове захворювання. Команда дослідників ідентифікувала раніше невідому хворобу, пов'язану з роботою всього тіла.