Соціальні мережі обурило відео, в якому дівчина-кондуктор змушена штовхати маршрутне таксі, так як транспортний засіб відмовився їхати. Випадок мав місце в Черкасах.

"Черкаські жінки кращі" - свідчить допис під відео.

І все було б дуже добре, якби не було так сумно, адже ця ситуація наочно демонструє якість українського транспорту на дорогах. Але, так само, це розкрило і ще одну проблему - байдужість. Дівчина самотужки змушена штовхати маршрутку, поки хтось просто байдуже на це дивиться.

Люди в коментарях поспішили поділитися своїми думками на цей рахунок: "А що робити, якщо інші сидять в автомобілях і знімають відео, замість того, щоб допомогти!" "Ось він сучасний світ блогерів та пофігістів. Краще б вийшов і допоміг.", "В наш час, більшість жінок сильніші деяких мужиків", "Сумно. Це ж яку масу штовхати! Жінці протипоказано таке, навіщо підриває своє здоров'я? І так, хоч би хто допоміг!", "Ганьба...люди виродки відморожені.. Ми не будемо ніколи нормальними", "Ситуація кумедна. Спасибі автору відео. Кожна людина, чоловік або жінка, самі обирають, що робити. Якщо жінка тягне сумки або штовхає маршрутку - це її рішення. Якщо не вистачає бажання або навичок попросити про допомогу або просто залишити місце злочину і зникнути в невідомому напрямку."

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Безумовно, були і ті, хто дуже захоплювався вчинком українки:
"Українська жінка !!! Це вам не зупинити коня. І автобус не межа", "Українські жінки подолають все", "Супердівчина поспішає на допомогу", "Я і кінь,я і бик. Я і баба і мужик!", "Коли ти Халк", "Шкода, що на таке здатні тільки наші жінки"

Нагадаємо, що зацепер замість поїздки отримав смачний стусан.

Раніше, Знай.uа повідомляв, що в Дніпрі некерований автобус з пасажирами на повному ходу покотився вниз з мосту.

Також, портал Знай.uа писав про такси, яке провалилося крізь землю в центрі Києва