В Житомирській області спостерігачами Громадянської мережі Опора було зафіксовано порушення у процесі голосування на виборах президента України.

Як повідомила прес-служба організації, на одній з дільниць у Коростені комісія дозволила людям голосувати до 8:00 ранку.

вибори в Україні
вибори в Україні

Аргументи комісії виявилися прості люди могли не встигнути на електричку.

Також порушення були в селі Зороків, що в Черняхівському районі. Там виборці голосували без паспортів на ділянці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що Передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

Потрібні документи

" Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

Час роботи ділянок

Всі виборчі дільниці на території країни відкриті з 8.00 до 20.00 за київським часом. Варто зазначити, що для припізнілих останній шанс віддати свій голос доступний не пізніше 19.55. В цей час члени комісії пускають у приміщення всіх присутніх, і вони ще зможуть проголосувати, скільки б часу для цього не знадобилося. А тих, хто прийде пізніше, просто не пустять.

Ще ми писали про те, що Українські політв'язні в Росії не зможуть віддати свій голос на нинішніх вибори президента України 31 березня.

Про це розповів адвокат Микола Полозов на особистій Facebook-сторінці.

Нагадаємо, Карпатські мольфари передбачили Україні страшну долю після виборів: розпадеться на дрібні шматочки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Супрун розповіла, як присідати на виборчих дільницях: всі поради

Також Знай.ua" писав про те, що Вдова сенатора Маккейна стала спостерігачем на виборах в Україні: я пишаюся