Хвиля спеціально зіпсованих бюлетенів добралася і до Харкова, де певні жителі сильно затужили по колишньому президенту - Віктору Федоровичу Януковичу. Про це повідомляє спільнота "Ху**а Салтівка" в Instagram.

На фото видно, як громадянин України псує бюлетень поперечним написом "Поверніть Яника". Підпис під фотографією говорить: "Тим часом на виборах президента України проголосував і Добкін (ні)"

Українці в коментарях діляться думками на цей рахунок:
"Ну тоді ми жили аху**но, не те що зараз.", "Навіщо займатися клоунадою? краще реально проголосуйте, а то будете потім некст президента нах*й слати, згадайте що ви зробили для того, щоб хоч щось в країні змінилося, клоуни", "Хто б їм ще мізки повернув", "Боже, яке воно дурне", "Це ж треба було прийти, відстояти чергу, і ще зіпсувати свій бюлетень,і ні за кого не зарахують голос!", "Краще б за Зе проголосував", "Комусь не пощастило. Це кримінал.", "Поверніть гроші, Брежнєва і десять років життя", "Ми заслужили те, що маємо!", "Хто сфотографував , це ж кримінальна відповідальність" "Ще цього не вистачало".

Однозначно можна стверджувати, що українці не оцінили такий "подвиг", адже вважають, що сьогодняшні вибори - важлива місія для кожного українця і тут не місце таким клоунським жартам і спробам пропіарити самого себе.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що вибори президента України "прикрасило" перше побоїще: камеру прибрав, швидко.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Епіфаній звернувся до українців з важливою заявою.

Також, Знай.ua писав, що вибори президента перетворилися на змагання з мемів: у Росії та Білорусі сьогодні — День заздрості