Харків лихоманить від пекельної стрільби

У центрі Харкова сварка між чоловіками переросла в стрілянину, в результаті якої один чоловік опинився в лікарні.

У повідомленні говориться, що в суботу ввечері, 30 березня, в Харкові на вулиці Сумській виникла сварка між двома молодими людьми. У ході перепалки один з них вихопив пістолет і вистрілив у свого опонента.

Разборки с пистолетом на Сумской. Прямо в центре города. Никто не вызвал полицию, никто не заступился по единственной причине - пистолет. У кого пистолет, у того и преимущество. Такова реальность. Видео: @livekharkov

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 30 maart 2019

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЦВК опрацювала третину голосів

Кандидат в президенти Володимир Зеленський на даний момент має трохи більше 30% голосів, Порошенко близько 17%, а Тимошенко трохи відстає від нього і має 13%.

Центральна виборча комісія опрацювала вже третину протоколів на виборах президента України - 33,28%. Поки що кардинально ситуація з голосами виборців не змінюється – лідирує шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський з 30,17%.

Під ЦВК почалися сутички, постраждав журналіст

У Києві поряд з Центральною виборчою комісією сталася перепалка між перехожим і російським журналістом. Відповідне відео опублікував телеканал "ДОЩ" на своїй сторінці в Facebook.

На кадрах видно, як російський кореспондент намагається взяти коментар у киянина, але той відмовляє йому в грубій формі.

обережно, на відео присутня нецензурна лексика)

И такое бывает

Такое иногда случается во время прямого эфира. (В итоге с нашим Вовой Роменским все в порядке)

Geplaatst door Телеканал Дождь op Zondag 31 maart 2019

Кравець із Квартал 95 вирішила піти

Українська гумористка, учасниця Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про обставини, які вплинули на її вибір - залишитися або завершити кар'єру.

Про це Олена Кравець розповіла в інтерв'ю Анатолія Анатоліча, у програмі "Зе Інтерв'юер". Олена Кравець усвідомила, що вона вимагає тривалої відпустки.

Поліція відкрила десятки кримінальних справ через порушення на виборах в Україні

станом на 20 годин в поліцію надійшло 1927 заяв про порушення виборчого законодавства.

Про це передає голова Нацполиции Сергій Князєв на брифінгу, який транслюється на сторінці Нацполиции в Facebook.

За його словами, за цими заявами розпочато 31 кримінальне провадження та складено 18 адмінпротоколів.