Виконуюча обов'язки голови Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун переконана, що "пити з друзями буває насправді корисно для здоров'я, а також додала, що під час очікування результатів голосування на виборах президента нашої країни, "не буде зайвим розслабитися і заспокоїтися". Про це стало відомо з відповідного поста на сторінці Супрун в Facebook.

Очікуючи результатів голосування, не буде зайвим розслабитися і заспокоїтися😌Після такого напруженого тижня у багатьох...

Geplaatst door Уляна Супрун op Zondag 31 maart 2019

У той же час чиновник уточнила, що "при цьому важливо, що саме пити". Крім того, Супрун зазначила, що дію алкоголю на організм можна порівняти з ефектом плацебо. Вона зазначила, що крім значного гальмівного ефекту випивки, на людину впливає і саме спілкування. Супрун розповіла: "Через жарти з друзями виділяється серотонін, від очікування зустрічі в барі і приємної атмосфери розслаблення – дофамін".

Одночасно з цим, вона порадила українцям вживати чаї, в тому числі трав'яні: з гібіскуса, вербени, ромашки, меліси, звіробою, імбиру, а також білий і зелений чай. Все це міністр опублікувала після першого туру виборів президента України, який відбувся вчора.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Уляна Супрун

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Уляна Супрун знову почала роздавати цінні, як їй здається, поради українцям. Напередодні виборів президента України міністр на своїй сторінці в Facebook опублікувала поради членам виборчкомів і спостерігачам, які працюватимуть під час голосування. Супрун написала, що поради "допоможуть витримати добу, у якій мало сну, свіжого повітря і руху, зате багато людей і значна потреба в концентрації уваги".

Як повідомляв портал "Знай.uа": вчені налякали розповідями про те, наскільки небезпечною може виявитися надмірне вживання солодощів для зору людини. Зокрема, вони сприяють збільшенню багатьох захворювань.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на велику кількість різних методик і препаратів для спалювання ваги, є ще один секрет, розкритий дієтологами світу. Напої, які сприяють активному жіросжіганію. Вони покращують обмін речовин, сприяють розщепленню жирових клітин, вгамовують відчуття голоду.