Кожен українець вдячний нашим військовим, які захищають кордони України, але не всі замислюються про те, на що доводиться йти хлопцям у своїх спробах зберегти цілісність країни. Не думає про це і влада, а хлопцям доводиться воювати в картонних бронежилетах. Залишилося тільки стріляти з водяних пістолетів. Шокуючі фото опубліковано в спільноті "Повернися живим".

Підпис до фото свідчить, що ось така плата за мир в Україні:
ак виглядає війна. І так виглядає плата за мир в Україні.
Ми спочатку не хотіли публікувати ці фото, які були зроблені на передовій восени. Але вирішили, що про жахи війни повинен пам'ятати кожен українець. Вибачте, хлопці. Ми пам'ятаємо, не збираємося прощати і робимо все можливе, щоб виграти війну і закінчити те, що ви, на жаль, не встигли."

В коментарях сотні українців вибухнули риданнями, після побачених фото:
"Ось ціна, яку платять хлопці нас", "Це ціна правління цих покидьків, які сплять зі своїми синочками спокійно, а простий нород виє від болю", " Наша влада не дорожить нами, ми для них бидло. Дорожать вони своїми статками. Коли ви вже нажретесь?", "Пороха потрібно нарядити в це", "От так Петя обкрадав армію. Воювали сільські хлопці, їх не шкода. А армію і техніку, яку показував на парадах куди сховав", "купують Вілли, машини, літаки, а бронежилети важко і дорого. Сподіваюся їм довго будуть снитися і чутися прокляття.", "Ці броники пахнуть смертю".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також нерідкими є і трагічні історії українців, які не можуть стримати свого горя:
"Загинув мій син, вічна йому пам'ять, а ці броники одягнути на нашого президента і інших депутатів і на фронт, може думали б про народ, а не про свої кишені.", "Я віддала найдорожче у своєму житті. Скажіть мені, хто з батьків після такого піде на поводу у Росії або її посіпак?", "Хто не втрачав, той не зрозуміє. Краще навіть не уявляти, як розривається серце у матері, яка втрачає сина."

Нагадаємо, що ВСУ увійшли до Горлівки і закріпилися на позиціях

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що українські герої не залишили й сліду від притулку терористів.

Також, Знай.ua повідомляв про партії російських ракет, яку накрили в Одесі.