Помер український актор Віктор Возіян. Він був ветераном Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.

Повідомлення про його смерть з'явилося 2 квітня на сторінці обласного драмтеатру ім. М Куліша в соцмережі:

"Пішов з життя талановитий актор, ветеран сцени Возіян Віктор Григорович. Він був світлою, доброю і талановитою людиною, хорошим другом і сім'янином. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять", - йдеться в повідомлення.

зазначимо, що у середу, 3 квітня, помер відомий радянський актор Олексій Булдаков. Йому було 68 років. Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олексій Іванович Булдаков — радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації. До 1995 року був переважно актором другого плану, але роль генерала Іволгіна (прототип — генерал Лебідь Олександр Іванович) у фільмі "Особливості національного полювання" зробила з Олексія Булдакова по-справжньому народну зірку та улюбленця мільйонів.

Нагадаємо, прощавай, Фаусті: світ втратив зірку радянського кіно, його фільми полюбилися мільйонам.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", популярного американського репера Nipsey Hussle (справжнє ім'я якого Эрмиас Ашхедом) вбили під час стрілянини, що сталася 31 березня в Лос-Анджелесі. На даний моммент підозрюваний у вбивстві знаходиться на волі.

Також "Знай.ua" писав про те, що на борту повітряного судна Airbus A380-800 авіакомпанії Qantas під час трансатлантичного перельоту з Лос-Анджелеса в Мельбурн раптово померла молода пасажирка.

Як повідомляється, під час події медики та члени екіпажу всіма способами намагалися реанімувати дівчину, проте всі їхні спроби виявилися марними, і вона померла. Представники авіакомпанії Qantas висловили подяку персоналу за сприяння у спробах врятувати австралійку.