В лікарню ім. Мечникова родичі привезли бабусю, яка була зморена до коми четвертого ступеня, повідомляє ХВИЛЯ.

За словами Петра Давиденко, завідувача приймально-діагностичним відділенням дніпровської лікарні, побачене може шокувати непідготовлених людей.

"От кажуть : лікарі черстві, неупереджені, до пацієнтів відносяться сухо і без співчуття... І ми вже втратили надію когось переконати в зворотному. Та й пост не про це, а про те, що навіть нас іноді може повергнути в шок ситуація, в якій опиняються пацієнти, які до нас потрапляють.
Вчора у відділення поступила літня жінка. Її привіз син (це підкреслюю). Стан, в якому ми її виявили складно описати, воно взагалі не піддається здоровому глузду. "На порозі смерті". Буквально. У тому сенсі, що ТАК не живуть, стан повного виснаження, кома 4 ступеня... Які б виправдання не придумували рідні цієї жінки, прийняти і зрозуміти це можна. Середньовіччя в окремо взятій квартирі.

Тепер банальність: будьте уважні до тих, хто найбільш вразливий. Про який взагалі прогрес може йти мова, поки такі дикі ситуації можливі. Ми просто тупцюємо на місці. Догляд та увага - це базові потреби, не позбавляйте своїх близьких цього, так само як і права на гідну старість", - написав лікар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поки невідомо, чому родичі довели бабусю до такого стану.

Варто нагадати, що Мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не складається і причина смерті підлітків невідома.

Нагадаємо, У Запорізькій області чоловік проломив голову маленькій дівчинці і втік: запам'ятайте цю пику

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Розплата за допомогу: селяни жорстоко розправилися з пожежниками, які врятували їх від полум'яного пекла

Також Знай.ua" писав про те, що Невидимий вбивця: сотні паразитів в головному мозку знищили молодого хлопця