Під час вистави в одному із московських театрів впав актор Віктор Сухоруков.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що він значно пошкодив руку. На місце трагедії відразу ж прибули лікарі, які надали першу допомогу та зазначили про необхідність госпіталізації актора.

Варто нагадати, що у четвер, 4 квітня, дружина Галина Юркова-Данелія назвала справжню причину смерті легендарного радянського і російського режисера і актора Георгія Данелія.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Георгій Миколайович Данелія помер тільки що від зупинки серця, лікарі боролися за його життя", — сказала дружина Георгія Данелія.

Крім того варто нагадати, що у мережі опубліковано відеозапис одного з останніх виступів відомого російського актора, зірки "Особливостей національного полювання" Олексія Булдакова. Актор помер в ніч з 2 на 3 квітня, а незадовго до цього він встиг відвідати фестиваль в Бурятії.

Актор в якості спеціального гостя заспівав на заході "Байкальська рибалка". Фестиваль проходив в останні вихідні березня. За інформацією журналістів, зі сцени артист розповів, що приїхав, щоб "потрясти всю музичну громадськість своїм вокалом". Він виконав кілька пісень. На одній з них – "Не для мене прийде весна" - Булдаков заплакав.

Нагадаємо, британський актор Саймон Пегг зумів виконати з власним тілом неможливе і в черговий раз здивувати Голлівуд вмінням йти на різні жертви заради ролі.

Як повідомляв "Знай.ua", режисери Ентоні і Джо Руссо намагаються тримати виконавця ролі Людини-павука в невіданні про те, чим закінчаться пригоди команди супергероїв "Месників". На знімальному майданчику Том Голланд завоював собі славу базіки і спойлерщика, тому режисери віддали перевагу видавати йому тільки репліки без пояснення того, чим закінчиться фільм.

Також "Знай.ua" писав, що зрка "Богемської рапсодії" Рамі Малек має намір виконати роль у наступному фільмі про легендарного шпигуна. Зокрема, британська зірка мітить на роль противника Джеймса Бонда. Малек навіть зняв відповідний ролик, що продемонструвати свою кандидатуру в якості лиходія.

Зеленський вміє чути і годиться на людей, він менеджер нового покоління - Ольшанський