Британський актор Саймон Пегг зумів виконати з власним тілом неможливе і в черговий раз здивувати Голлівуд вмінням йти на різні жертви заради ролі.

Як повідомляє Daily Star, зірка шпигунських бойовиків "Місія нездійсненна" і чорної зомбі-комедії "Шон проти мерців" зазнав несподівану і лякаючу трансформацію в рамках зйомок фільму "Спадщина" (Inheritance).

Сорокадев'ятирічний актор по-справжньому вимотував тло протягом півроку, щоб добитися необхідного зовнішнього вигляду. Тепер Пегг може похвалитися кубиками преса і жилистой конституцією тіла.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Особистий тренер Саймона представив публіці новий вигляд Пегга на своїй сторінці Twitter, потім цей пост репостнуd сам актор, щоб продемонструвати перетворення.

На знімку помітно схудший Саймон сором'язливо показує свою статуру без сорочки, прикрашеною татуюваннями на плечах і грудях.

Трейнер актора підписав пост: "Шестимісячне перетворення тіла Саймона Пегга для #InheritanceMovie".

Саймон Пегг

"Короткий опис цієї ролі був "худий, ДУЖЕ худий". Потрібна особлива форма тіла і зовнішній вигляд. Шість місяців наполегливої роботи і я знімаю капелюха перед вами, сер", — написав Нік Лоэр.

Саймон процитував повідомлення Ніка в твіттері і пожартував: "Іноді виникає легка роздратованість..."

Нік пояснив, що вага тіла Саймона знизилася на 10 кілограм — з 78 кг до 69 кг

Тренер пояснив, що Саймон досяг своєї мети, використовуючи цілий комплекс факторів: силу, волю, системні тренування в поєднанні з "надійним планом харчування".

Саймон Пегг

Нагадаємо, голлівудський актор Том Круз заборонив своїй колишній дружині Ніколь Кидман прийти на весілля до їх сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, голлівудська актриса Анджеліна Джолі в четвертий раз зібралася вийти заміж.

Також портал Знай.uа писав, не так давно культова американська поп-виконавиця Шер розповіла в інтерв'ю про своє роман з голлівудським актором Томом Крузом.