Містер Робот готовий помірятися силами з агентом 007.

Як пише The Sun, оскароносний актор Рамі Мальок має намір виконати роль у наступному фільмі про легендарного шпигуна.

Зокрема, британська зірка мітить на роль противника Джеймса Бонда. Малек навіть зняв відповідний ролик, що продемонструвати свою кандидатуру в якості лиходія.

Рамі Малек

Ходять чутки, що зараз актор веде переговори з творцями "бондіани", щоб битися проти Деніела Крейга в наступній частині фільму про британського таємного агента.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але найголовніше, що, судячи з усього, тридцятисемирічний актор як ніколи близький до виконання своєї мрії.

Крім того, у січні Мальок опублікував відео в підтримку готелів Mandarin Orienta "Я фанат" зі своїм монологом, яке, як вважають деякі фанати, нагадує запис для кастингу на фільм про агента 007.

"Я фанат Фредді Мерк'юрі і Queen. Я фанат моєї мами, вона завжди на моїй стороні. Я фанат чаю з ромашкою. Я фанат рукописних листів. Я фанат класичних фільмів. І я люблю виглядати дотепно, не дивлячись ні на що. Я фанат випадкових зустрічей, мені подобаються подорожі на поїзді. Я фанат рівних можливостей для всіх. Я фанат пустощів. Мені подобається бути саме тим, ким я хочу бути", — записав звернення Малек.

Актор і раніше намагався отримати роль заклятого ворога Бонда. Але зайнятість на інших проектах не дозволила йому взяти участь у кастингу.

Тепер, як стверджують, узгоджений новий графік зйомок дозволяє Малеку брати участь у блокбастері під керівництвом сценариста і режисера Кері Джоджи Фукунагі.

Рамі Малек

Ніяких подробиць про лиходія не розголошується, але ходять чутки, що персонаж буде сліпою людиною.

Дата виходу нового фільму про агента 007 запланована на квітень 2020 року.

Нагадаємо, Рамі Малек розповів про те, як боровся за роль Фредді Мерк'юрі та про підготовку до зйомок у "Богемну рапсодію".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що, як вважають реддіторы, Рамі Малек міг би зіграти в "Зоряних війнах", "Володарі кілець" і навіть поборовся б з Генрі Кавиллом за роль Супермена.

Портал "Знай.uа" писав, що не стало знаменитої британської актриси, яка зіграла дівчину Бонда в популярній стрічці "Агент 007".