Зірка супергеройським франшизи "Месники" і виконавець ролі Тора зіграє самого пізнаваного рестлера в історії — Галка Гогана.

Як повідомляє Daily Star, майбутня біографічна кінострічка від Netflix буде присвячена 65-річної блискучій кар'єрі легендарного бійця Всесвітньої федерації реслінгу в 1980-х і 1990-х роках.

Режисерське крісло дісталося Тодду Філіпсу, який зняв "Мальчишник у Вегасі", а сценарієм займеться Скотт Сільвер, який отримав популярність за біографічну стрічку про становлення Емінема "8 миля".

Кріс Хемсворт і Галк Гоган

Австралійський актор Кріс Хемсворт, відомий роллю Тора в блокбастері Marvel, зіграє знамениту вусату ікону реслінга.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зазначити, що Гоган був однією з найбільших зірок Всесвітньої федерації реслінга (WWE) в 80-х і 90-х роках, змагаючись з такими зірками, як Ultimate Warrior і Randy Savage.

Його жовто-червоний костюм, бандана і впізнавані всюди вуса перетворили його на справжнього героя індустрії. У Реслера десятки ролей в бойовиках і комедіях, в числі яких "Роккі-3", "Командо з Передмістя" і "Містер Няня".

У 1994 році Хоган залишив федерацію реслінгу, щоб приєднатися до WCW. Пізніше він повернувся у 2005 році і був представлений у Залі слави WWE .

Галк Гоган

Тим не менш через 10 років легендарного реслера виключили із Зали після того, як він обізвав на відео бойфренда своєї дочки "ніггером".

Після трирічної заборони і декількох вибачень Галка знову відновили у Залі слави WWE.

Колись знаменитий Галк Гоган, справжнє ім'я якого Террі Джин Боллеа, в останні роки займався чим-попало, потрапляючи в заголовки через скандали.

Рестлер влаштував судовий розгляд після публікації його домашнього відео з сексуальними сценами і визнав, що вживав стероїди, в той час як інші звинувачували його у вживанні кокаїну.

Галк Гоган

Нагадаємо, в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.

Як повідомляв портал Знай.uа, днями Ешлі Олсен і її нового бойфренда папараці застукали на побаченні в Нью-Йорку.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився довгоочікуваний трейлер легендарних Месників 4".