Глава Національної громадської телерадіокомпанії Зураб Аласанія назвав вартість проведення дебатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Зокрема, за словами керівника мовника приблизна вартість проведення дебатів між кандидатами у президенти складе близько $ 1 млн.

Зураб Аласанія
Зураб Аласанія

"За попередніми даними на проведення дебатів доведеться витратити близько $ 1 млн", - сказав він.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

При цьому він додав, що наразі розглядаються різні варіанти монтажу сцени, установки світлового та звукового обладнання. Крім того окремою графою є забезпечення безпеки.

Глава НГТУ додав, що концерт "Океану Ельзи" на НСК "Олімпійський" коштував $ 500 000.

У свою чергу він пояснив колосальну різницю у затратах на проведення заходу додатковими витратами на охорону.

Варто нагадати, що ситуація з президентськими виборами в нашій країні прикувала до себе увагу всіх українців, оскільки з ними пов'язані стільки подій, що складно за всім встежити.

Не встигли українці оговтатися від результатів першого туру, як тут же між двома учасниками майбутнього другого туру вибухнули запеклі баталії в соціальних мережах з приводу дебатів.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Нагадаємо, колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі прокоментував скандальну перевірку кандидатів у президенти на вміст у крові алкоголю та наркотичних речовин, яку вони пройшли у п'ятницю, 5 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", скромний президент, який дійсно служить своєму народові і не зловживає своїм становищем - таке буває тільки в найсміливіших мріях. Чомусь будь-який президент вважає своїм обов'язком спорудити небувалі "хороми" і купатися в розкоші. І наш гарант Петро Порошенко - не виняток.

Також "Знай.ua" писав, що у п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь. Варто нагадати, що цей жест став виконанням однієї з умов майбутніх дебатів перед другим туром виборів.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський