Колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі прокоментував скандальну перевірку кандидатів у президенти на вміст у крові алкоголю та наркотичних речовин, яку вони пройшли у п'ятницю, 5 квітня.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Я давно знаю Петра Порошенка і можу засвідчити, що він точно не алкоголік. Проблема в тому, що це він на свою тверезу голову довів країну до ручки, а медицина поки не придумала тест на шахрайство і неефективність управління. Це перевіряється життям і, на жаль, мало хто проходять цю перевірку успішно", - написав Саакашвілі.

Я давно знаю Петра Порошенка і можу засвідчити, що він точно не алкоголік. Проблема в тому, що це він на свою тверезу...

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Vrijdag 5 april 2019

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Українці взялися активно коментувати допис колишнього губернатора Одещини, відзначивши, що стара влада вже давно потребує проходження тесту на шахрайство.

Нагадаємо, у п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.

Володимир Зеленський

Варто нагадати, що цей жест став виконанням однієї з умов майбутніх дебатів перед другим туром виборів.

Результати аналізів стануть відомими за три дні.

Чинний президент Петро Порошенко також приїхав на здачу аналізів на алкоголь і наркотики.

Петро Порошенко

"Президент України Петро Порошенко 5 квітня чекав кандидата в президенти Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" у Києві для здачі аналізів. Зеленський у свою чергу Порошенка запросив в "незалежній лабораторії", а саме, в приватний медичний центр на вулиці Солом'янській, 11а в Києві.", - анонсували у Радіо Свобода.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".