Стали відомі попередні результати аналізів Петра Порошенка. Жодних психоактивних речовин у крові українського гаранта не виявлено, розповів лікар-нарколог Київської міської наркологічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий, передає кореспондент.

"З дозволу особи, який проходив обстеження, ми використовували кілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі, це були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити - жодного психоактивної речовини виявлено не було", - сказав він.

Він додав, що протягом двох годин буде можливість провести більш ґрунтовне і змістовне обстеження.

Нагадаємо: на Олімпійському Порошенко вже чекали. У що перетворилася здача аналізів гаранта.

У п'ятницю, 5 квітня, Петро Порошенко приїхав на здачу аналізів на алкоголь і наркотики. За умовами президента, весь процес пройшов у медичному пункті стадіону "Олімпійський".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Президент України Петро Порошенко 5 квітня чекати кандидата в президенти Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" у Києві для здачі аналізів. Зеленський у свою чергу Порошенко запросив в "незалежній лабораторії", а саме, в приватний медичний центр на вулиці Солом'янській, 11а в Києві.", - анонсував Радіо Свобода.

Перед процедурою він зазначив, що це може стати новою традицією. Під час здачі крові з вени другою рукою він міцно тримався за стілець. Після аналізу він зазначив, що у лікаря дуже легка рука.

Порошенко здав аналізи на алкоголь і наркотики

"Це не шоу, це не вистава. Дебати допоможуть визначити майбутнє держави на найближчі роки, а може і на десятиліття", - зазначив Порошенко після здачі аналізів.

У коментарі журналістам слуга народу зазначив, що зі свого боку виконав усі умови і порадив стежити за офіційними заявами його штабу.

Нагадаємо, як Зеленський здавав аналізи. Слуга народу виконав обіцянку.

Як повідомляв Знай. ua, жорстке поводження Порошенко Зеленського вивело українців з себе, гаранту тонко натякнули.

Знай. ua писав, що відомі телеведучі погодилися провести дебати і назвали свої умови.