На вихідні, 6-7 квітня, синоптики прогнозують в Україні переважно суху та сонячну погоду. На заході країни можливі опади у вигляді дощів.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

СУБОТА, 6 квітня

Синоптики пообіцяли в цей день по всій території країни суху погоду. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +14..+15 градусів, на сході та в центрі, до +16 – на заході і до +17 – у південних областях. переважатиме мінлива хмарність. Вночі по всій країні очікується +2..+4 градуси, і тільки на Закарпатті від +6 до +8 градусів. У Києві завтра вдень 13-15 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

НЕДІЛЯ, 7 квітня

За даними синоптиків, у всіх західних, а також у Вінницькій і Житомирській областях буде похмура погода і дощі. Вдень повітря прогріється до +14..+16 градусів, на Закарпатті від +17 до +19. В інших регіонах – сухо, мінлива хмарність. На сході та півночі вдень буде 12-15 градусів тепла, на півдні – до +17 градусів. Вночі по всій країні від +2 до +4 градусів.

Нагадаємо, в Україні на Благовіщення Пресвятої Богородиці у неділю, 7 квітня, очікується тепла погода з опадами. Як повідомила синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook, з Польщі прийде атмосферний фронт, який принесе в західні області дощі.

За її прогнозом, з другої половини дня дощі поширяться і на північну частину, включаючи Київ. Температура вночі становитиме 1-7 градусів тепла; вдень 9-15°, на півдні України місцями повітря прогріється до +17°.

Раніше ми писали, що погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз — в країну повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів. На більшій частині території вже з середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля.

Як повідомляв "Знай.uа", синоптики здивували прогнозом на весну: +30 в квітні і холоднеча в травні.

Також "Знай.uа" писав, що погода в Україні буде теплою і сонячною. Практично на всій території України не буде опадів, але в східних областях вночі можливий мокрий сніг.