У Львові помер відомий фотограф Любомир Криса. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Любомир Криса – відомий фотохудожник, Заслужений працівник культури України, автор багатьох художніх фотоальбомів, зокрема "Личаківський некрополь", "Проходи по Личакову", "Храми Львова", альбомів "Наш Івасюк", "Так було..." тощо.

"Сумуємо і співчуваємо рідним і близьким. Талант Любомира Степановича кожен з нас збереже у серці завдяки його працям. Боляче втрачати мудрих людей", – пояснив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Любомира Степановича Щура поховають у Львові на Личакові. Деталі будуть повідомлені згодом.

Варто нагадати, що напередодні помер відомий радянський актор Олексій Булдаков, що підтвердив його друг. Він розповів, що знаменитість помер уві сні. Актор Семен Стругачев написав з цього приводу: "У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так передчасно пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років тому і тепер це не трапиться вже ніколи…"

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що пішов з життя керівник Шумської районної партійної організації ВО "Свобода" Василь Габор, який 27 березня потрапив в жахливе ДТП і отримав дуже серйозні травми.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Британії померла відома співачка Алексіс Вулертон, причиною чого став єдиний пропущений прийом у лікаря, під час якого їй вдалося б виявити рак раніше і тим самим врятуватися.

Також Знай.uа" писав, що помер український актор Віктор Возіян. Він був ветераном Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша.