Іспити на водійські права тепер будуть здавати по-новому. Для початківців автомобілістів змінилися правила здачі. Тепер все буде фіксуватися на відео - це щоб уникнути покупки прав в обхід іспитів. Адже найчастіше саме куплені права стають причиною смертельних ДТП. Все як у тій сумній народній приказці - "права купив, їздити не купив".

Кабмін офіційно схвалив відеофіксацію практичних іспитів для отримання водійських прав. Про це стало відомо зі сторінки Facebook начальника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Агов, у нас просто чудова та довгоочікувана новина! В середу, на засіданні КМУ було внесено зміни до ряду постанов,...

Geplaatst door Vladyslav Kryklii op Vrijdag 5 april 2019

Зокрема, він зазначив, що уряд вводить відеофіксацію процесів складання іспитів із знань правил дорожнього руху і навичок керування автомобілем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До речі, якщо ви вже вчитеся водити машину - не завадить навчитися і "мистецтва" паркування. Адже люди терпіти не можуть "господарів життя", які паркуються де і як попало. Відмінним прикладом тому була історія, про яку ми писали в нашому недавньому матеріале. Одному такому "герою паркування" залишили подарунок з душком прямо на капоті. І заслужено.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що самовпевнений "господар життя" перекрив трамвайну колію, і жорстоко за це поплатився - не треба недооцінювати киян. Жителі столиці епічно покарали горе-паркувальника.

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб напоумити автохамов: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криминалитетов: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також "Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.