Зеленський планує показати команду, з якою буде працювати в разі перемоги на виборах

Володимир Зеленський

Про це стало відомо завдяки заяві спікера передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова, яку він озвучив в ефірі одного з українських телеканалів: "Команду, Зеленський сказав, представить до кінця другого туру, до виборів він представить людей на ключові посади. Я думаю, що так (представить свою команду до дебатів, - ред.), тому що 19 число - дебати, це останній день, потім настає "день тиші".

Журналіст розповів, які можливі сценарії на майбутньому другому турі виборів

Зеленський і Порошенко

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Журналіст Володимир Бойко зазначив, що питання не в перемозі, а в тому, чи віддасть Порошенко владу Зеленському: "… припинити нинішнє політичне шапіто зовсім нескладно – для цього Порошенко досить після 8 квітня заявити, що він відмовляється брати участь в голосуванні. У такому випадку, відповідно до ч. 4 ст. 85 ЗУ «Про вибори президента України», в виборчий бюлетень буде внесене прізвище лише одного кандидата – Володимира Зеленського. Але для того, щоб вибори відбулися, йому доведеться, згідно ч. 18 ст. 85 цього Закону, набрати більше половини голосів виборців, які візьмуть участь у голосуванні.".

МАУ повідомили про скасування кількох авіарейсів

Літак МАУ

Українцям, які планують цим літом скористатися послугами авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" повідомили важливі новини. Так, в компанії вирішили скасувати ряд рейсів на період літньої навігації. Такі нововведення відбулися через затримку поставок нових Boeing 737 MAX, які перевізник обіцяв не використовувати до кінця розслідування по їх експлуатації.

Синоптики попередили про несподіваний сюрприз від погоди

Сніг влітку

Завдяки тому, що синоптики не спостерігають за аналізами кандидатів, а аналізують супутникові знімки, стало відомо, що в цьому році в травні або червні може випасти сніг. На це вказують численні приполярні атмосферні вихори, яких стає тільки більше. Відзначається, що даним терміном експерти описують тропосферні і стратосферні потоки. Зазвичай приполярні вихори з'являються лише раз в рік - взимку.

ПриватБанк опинився в епіцентрі чергового скандалу

Відділення Приватбанку

Обурений клієнт ПриватБанк заявив, що йому безпідставно зменшили кредитний ліміт: "У мене був кредитний ліміт 30 000. Користувався кредитним лімітом регулярно протягом 7 років активно і жодного разу не порушував строки повернення. Успішний підприємець і топ-менеджер. Досить хороша кредитна історія і є джерела хороших доходів, банку було відомо. Раптом мені зменшують кредитний ліміт на 10 000, а потім на 9 000. Я читав, що рішення приймає мало не робот, але здивувала незрозуміла налаштування цієї програми та кредитного комітету. Як особі, яка офіційно має високі доходи і хорошу історію, банк визначає низький рівень кредитування? Але здивувало інше, як тільки мені зменшили ліміт по приват 24, тут же збільшили ліміт Монобанку на 60 000 грн.".