У селі Залуква, що на Івано-Франківщині зняли на відео унікального чорного лелеку, внесеного до Червоної книги.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що рідкісний птах потрапив на очі працівника
Галицького національного природного парку Володимира Бучка.

"Вже на річках Прикарпаття!", - підписав він відео із лелекою.

Варто відзначити, що на відміну від свого "родича" білого лелеки, чорний намагається триматись осторонь людей через що його доволі важко знайти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Вже на річках Прикарпаття...! (р. Луква, с. Залуква, 03.04.19).

Geplaatst door Володимир Бучко op Donderdag 4 april 2019

Варто нагадати, що у мережі з'явилися рідкісні та ексклюзивні кадри з неймовірно красивими дитинчатами білого лева. Відомо, що левенята з'явилися на світ у сафарі-парку "Тайган" в окупованому Криму. Відомо, що немовлята стали першими з сімейства царя звірів, народженими в новому році.

На опублікованих знімках видно, що дівчинка і хлопчик вже почали проявляти характер — намагаються втекти від матері, левиці Міледі, і ричать. Правда, поки звук нагадує нявкання. Проте, це, звичайно, справа часу, незабаром муркотіння перетвориться на справжній грізний рев.

Нагадаємо, відомий конспіролог Захарій Сітчин висунув теорію про те, що жителі Нібіру вже відвідували Землю і навіть взяли участь у створенні людей. Вони поєднали свої гени з генами Homo erectus (Людини прямоходячої), нашого предка. Так і з'явилися Homo sapiens - сучасні люди. Вони потрібні були ануннакам як альтернативна робоча сила.

Як повідомляв "Знай.ua", у четвер, 4 квітня, у Запоріжжі помітили втраченого породистого собаку. У мережі з'явилися повідомлення місцевих жителів про те, що по вулицях Запоріжжя бігає собака у пошуках хазяїна. Породистого пса помітили близько 31-ї гімназії.

Також "Знай.ua" писав, що зоологи знайшли дельфінів, які підсіли на наркотики у вигляді голкочеревних риб. Про це повідомляє зоолог і продюсер наукового кіно Роб Пайлі, який зараз знімає для BBC фільм про цих тварин. За словами Пайлі, знімальній групі вдалося записати на відео, як молоді дельфіни жують голкочеревну рибу. Вони передавали тварину по колу і жували його по черзі.

Володимир Зеленський не може працювати на Кремль - Ілля Пономарьов про вибори 2019 і дебати