Легендарна українська актриса і телеведуча Ольга Сумська постраждала від політичних суперечок в соціальних мережах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, звичайний пост про дебати між Зеленським та Порошенком викликав надзвичайний шквал негативних коментарів, після чого акторка була змушена видалити запис зі своєї сторінки.

При цьому вона розповіла, що через останні політичні події українське суспільство фактично зійшло з розуму. Адже звичайний допис про дебати викликав шквал негативних емоцій.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Наше суспільство зійшло з розуму, нічого не можна сказати. Я просто запостила інформацію про дебати Зеленського і цього вистачило, щоб отримати порцію негативних коментарів. Я щиро вірю в найкраще для нашої країни і пишу цікаві речі, висловлюю свою думку, але це викликає нерозуміння і люди просто не поважають точку зору опонента", – заявила артистка.

Більше того вона розповіла, що користувачі мережі не шкодували навіть міцного слівця для підтримки своєї думки.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

"Згадували все що тільки можна згадати. Не обійшлося без мату і образ … Люди не стримуються у своїх висловлюваннях … Це ще раз підтверджує той факт, що наше суспільство розколоте. Ніхто не поважає чужу думку", – зазначила актриса.

Варто нагадати, що нещодавно писали, що Петро Порошенко має шанси залишитися на посаді президента України на другий срок. Утім прихильники Володимира Зеленського не припускають такого варіанту навіть теоретично.

Нагадаємо, відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал зі здачею аналізів кандидата в президенти Володимира Зеленського в лабораторії "EvroLab".

Як повідомляв "Знай.ua", полювання на корупціонерів за винагороду в 10% від награбованого у держави, податок на виведений капітал, ринок землі, монетизовані пільги і "економічний паспорт" юним громадянам України з відсотками від продажу "природних благ" - надр і землі. Це лише частина того, що пропонує кандидат Володимир Зеленський.

Також "Знай.ua" писав, що спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова розповів, що кандидат у президенти планує презентувати свою команду, з якою працюватиме в разі перемоги.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман