До майбутніх дебатів кандидат у президенти відомий український гуморист Володимир Зеленський планує презентувати свою команду, з якою працюватиме в разі перемоги.

Про це стало відомо завдяки заяві спікера передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова, яку він озвучив в ефірі одного з українських телеканалів.

Володимир Зеленський

"Команду, Зеленський сказав, представить до кінця другого туру, до виборів він представить людей на ключові посади. Я думаю, що так (представить свою команду до дебатів, - ред.), Тому що 19 число - дебати, це останній день, потім настає "день тиші", - заявив Дмитро Разумков.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Варто нагадати той факт, що дебати мають відбутися в четвер, 19 квітня. Нещодавно Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому викликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Він заявив, що "дає на роздуми 24 години". У свою чергу діючий гарант зазначив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, однак погодився дискутувати на стадіоні.

Варто нагадати, що Голова Національної громадської телерадіокомпанії Зураб Аласанія назвав вартість проведення дебатів Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Зокрема, за словами Зураба, приблизна вартість проведення дебатів між кандидатами в президенти складе близько $ 1 млн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Європарламенту Ребекка Хармс звернулася до кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Вона закликає, щоб вони пояснили свої програми виборцям і представили пріоритети своєї політики на наступні 5 років.

Нагадаємо, Саакашвілі несподівано вивалив правду про алкоголізм Порошенка: довів країну до ручки.

Як повідомляв Знай.uа Вакарчук звернувся до Порошенка і Зеленського з жорсткими вимогами.

Також Знай.uа писав, Пальчевський росказав, чим Зеленський зможе крити на дебатах: "Порошенка варто було б боятися".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще