Пенсійна реформа ще проявить себе: українців "нокаутували" божевільними цифрами

Український уряд готує нову пенсійну реформу. Вона повинна запрацювати вже до 2021 року. Про це йдеться в законопроекті Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. Суть реформи полягає в тому, що зміняться правила накопичення та виплат пенсій. Зокрема, уряд пропонує ввести примусову накопичувальну пенсію. Після такого нововведення спочатку кожному українцю, який працює, потрібно буде відкладати по 2% з кожної зарплати. Щорічно показник буде збільшуватися на 1%, поки не зросте до 10%.

погода навесні
погода навесні

Прогноз погоди на 7 квітня: де почнеться розпал літа

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

В Україні у неділю, 7 квітня, очікується сильне потепління. За даними Українського гідрометеорологічного центру температура повітря на Півдні, Сході і Заході прогріється до 17-ти градусів. За даними синоптиків, 7-8 квітня, в Україні очікується хмарна погода з опадами у окремих регіонах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський розповів, як знищить остогидлу проблему українців

Кандидат у президенти Володимир Зеленський озвучив один з пунктів передвиборної програми. Це - розбір антикорупційної системи. Зеленський вважає, що покарання за корупцію має перевищувати всі можливі вигоди від неї. Повідомлення про кардинальні зміни оприлюднили в телеграм-каналі Команди Зеленського.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії продовжать не усім: кому доведеться знову випрошувати копійки у держави

Вже в травні почнеться переоформлення субсидій на сезон 2019-2020, але багато українці будуть змушені заново подавати документи. Автоматично субсидії перепризначать тільки 3 мільйонам сімей. Іншим потрібно буде оновити заяву та декларацію про доходи.

пожежа
пожежа

Київ приголомшила потужна пожежа: горів живцем, рятувальники не встигли нічого зробити

У Києві загорілася багатоповерхівка. Під час ліквідації пожежі в одній з квартир у Шевченківському районі загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Інцидент стався в суботу, 6 квітня. Повідомлення про пожежу в 9-поверховому житловому будинку на вул. Авіаконструктора В. Сікорського 6 (Танкова) надійшло пожежним о 12:03.