Окупанти на Кримському мосту вводять жорсткі обмеження з-за критичної ситуації, яка склалася. Про це повідомляють кримські ЗМІ.

На Керченському мосту обмежили рух вантажних автомобілів. Будова Путіна просто не витримує навантажень. Відомо, що обмеження почне діяти вже з 1 травня.

Обмеження торкнеться вантажних автомобілів вагою понад 12 тонн і буде діяти до кінця літа. Серед водіїв, які активно їздять по мосту, вже наростає обурення і паніка.

Керченський міст
Керченський міст

Голова асоціації Анатолій Цуркін розповів, кого торкнутися зміни. З'ясувалося, що вони будуть діяти при температурі більше +32 градусів з 10 ранку протягом 12 годин. В інший час доби і при більш низькій температурі обмежень не передбачається.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Перевізники кажуть, що по той бік мосту бачили інформаційні таблички, і інспектори ДАІ попередили їх, що буде закриття мосту і навіть про те, що знову мобілізують пороми", - пояснив Цуркін.

Відомо, що в Асоціації вантажних перевізників та експедиторів Республіки Крим стали надходити скарги на відновлення "табу". Так, зазначається, що з 1 травня буде введено заборону на пересування для вантажних, комерційних автомобілів загальною масою понад 12 тонн.

Експерти відзначають, що до будівництва мосту всі вантажоперевезення здійснювалися поромами і тоді вартість входила у ціну продукції, що перевозиться. Однак після відкриття мосту ціни практично не знизилися.

Нагадаємо, на Кримському мосту назріває жахлива катастрофа.

Як повідомляв Знай. ua, інженер розповів про страшні жертви в результаті обвалення кримського мосту.

Знай. ua писав, що путінський газопровід виявився нікому не потрібний.