У понеділок, 8 квітня у Бершаді від травми звичайними гойдалками на ігровому майданчику померла 9-річна дівчинка. Лікарі робили все можливе, але не змогли її врятувати.

В реанімаційне відділення бершадської лікарні доставили 9-річну дівчинку без свідомості. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму голови.

Лікарі відзначають, що постраждала перебувала у важкому стані. Вона отримала травми, несумісні з життям на дитячому майданчику.

Відомо, що під час трагедії мама дівчинки з ще однією дитиною перебувала поруч. Вона каталася на гойдалці і впала, а коли піднімалася, то її вдарило гойдалками по голові.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дитину терміново госпіталізували в реанімацію, проте врятувати його лікарям не вдалося. Дитина померла під час операції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 КК України з відміткою "нещасний випадок".

Раніше повідомлялося, що дитяча жорстокість сама нещадна. У світі масштабність буллінга набирає небачених обертів. Так, в США 10-річний школяр покінчив життя самогубством через написи хуліганів "убий себе, тобі тут не місце".

У той трагічний час його батьків не було вдома, Кристал перебувала у відрядженні, а вітчим повертався з роботи додому.

Нагадаємо, Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу.

Як повідомляв Знай. ua, 6-річного хлопчика викрав злісний прибулець.

Знай. ua писав, що десятирічний школяр покінчив з собою через жорстокої цькування.