Державний банк "ПриватБанк" знову опинився у епіцентрі скандалу - цього разу конфлікт з клієнтом виник при оплаті послуги доставки вантажів "Нова пошта".

ПриватБанк
ПриватБанк

Під час оплати у клієнта сталося подвійне списання коштів з картки, повідомляє Politeka з посиланням на рубрику "Відгук" на сайті Мінфін.

"8 грудня 2018 при оплаті посилки у відділенні № 3 р. Вишгорода Київської області у мене була списана з рахунку кредитної картки подвійна сума 2343 грн. Спочатку сума повернулася на карту, а 10 грудня була списана ще раз. Заявка в банк подано 27.12.2018 року № 797555. При зверненні в Нову пошту відповідь отримано 10.01.2019 № 10-01 / 2019-49, що кошти на рахунок ТОВ "Пост Фінанс" (обслуговує Нову Пошту) не надходили. Тобто кошти залишилися в Ощадбанку, терміналами якого користується Нова пошта. Оператори Приватбанку відповіли, що кошти повернуться у термін до 120 днів. тобто до 8 квітня 2019. Але кошти не повернулися. До націоналізації банку таких проблем не було", - розповів клієнт банку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Служба підтримки "Приватбанку" у свою чергу відреагувала на цей відгук. Банк повідомив про позитивное вирішення проблеми.

"Розуміючи Вашу ситуацію, ми доклали максимум зусиль, щоб спір було вирішено на вашу користь. За результатами спору Ваша транзакція була успішно оскаржена. Рекомендуємо перевірити інформацію по карті. Ви можете зробити це, зайшовши в Приват24, і вибравши потрібну карту в розділі "мої рахунки", - написала служба банку.

Нагадаємо, у березні 2019 року середній залишок коштів громадян на депозитних і діючих рахунках в Приватбанку зріс на 1 мільярд гривень.

Приватбанк
Приватбанк

Повідомляє прес-служба ПриватБанку.

ПриватБанк наводить дані, що збільшення середнього залишку на рахунках у березні обеспечилося завдяки поточних рахунках громадян, які становлять найбільшу частину ресурсної бази.

Як повідомляв раніше Знай.ua, державний ПриватБанк вляпався у чергову неприємну історію, про що повідомляє Politeka.

Також Знай.ua писав про те, що державний банк "ПриватБанк" повідомив клієнтам інформацію про те, що необхідно робити при шахрайських діях зловмисників.