У середу, 10 квітня, у французькому місті Марселі взяли під варту ватажка представництва так званої "ДНР" Юбера Файяра. Про це пишуть росЗМІ.

"У Юбера є діти, яким треба допомагати. Він втратив роботу деякий час тому і перебував у трохи обмежених фінансових умовах", - розповіло джерело.

Якщо вірити інформації, Файяр нібито "зустрів жінку, українку", яка дала йому грошей. При цьому скільки саме не вказується.

Юбер Файяр

"Не можу сказати, які у них були стосунки, мене там не було. Але суть в тому, що вона запропонувала позичити йому деяку суму грошей", - пояснило джерело.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що вранці після передачі грошей в будинок Файяра прибула місцева поліція.

"Вони вилучили ці гроші і затримали його за звинуваченням у сутенерстві. В даний час він знаходиться під вартою в одній з комун в окрузі Екс-ан-Прованс", - уточнило джерело.

Також відомо, що мобільний телефон Файяра недоступний, зараз на ньому включається автовідповідач.

Раніше повідомлялося, що 6 квітня біля позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил, було затримано військового 100-ї окремої мотострілкової бригади російсько-німецьких окупаційних військ.

У штабі відзначають, що військовослужбовець отримав завдання здійснити диверсію в тилу бійців Збройних сил України, які тримають оборону на Кураховському напрямку.

Нагадаємо, що після того, як піде Олег Говорун, новим виконуючим обов'язки начальника управління президента РФ з прикордонного співробітництва стане Олексій Філатов. В Кремлі він курирує роботи з окупованими територіями, серед яких "ЛНР" і "ДНР".

Як повідомляв портал Знай.иа, майно двох алуштинських пансіонатів, які в 2015 році були віддані в оренду колишнього народного депутата від Партії регіонів Олегу Царьову, виставлено на продаж підконтрольною Росією кримською владою.

Також портал Знай.иа писав, що відома українська кулеметниця добровольчого батальйону "Донбас" Яна Червона загинула в зоні Операції об'єднаних сил. Військовослужбовець загинула в результаті прямого попадання міни в бліндаж.